Οι αρχές μας

Η μαγειρική μας στηρίζεται στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην απόλυτη τήρηση των όρων υγιεινής σε όλη τη διαδικασία της παρασκευής των φαγητών. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά αγνά υλικά με έμφαση στα φρέσκα υλικά κάθε εποχής. Δίνουμε έμφαση στις τοπικές συνταγές και χρησιμοποιούμε τοπικά προϊόντα. To ψωμί, το λάδι, το κρασί που χαρακτηρίζουν τη διατροφή της Μεσογείου, έχουν ξεχωριστή θέση στο εστιατόριό μας και προσπαθούμε να διακρίνονται για την ποιότητά τους:

  • To ψωμί μας είναι χειροποίητο καρβελάκι με προζύμι, σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται με δύο ντιπ: ελιάς και τυροκαυτερής.
  • Το ελαιόλαδό στις σαλάτες μας είναι παραδοσιακό παρθένο.
  • Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει Εκλεκτές ετικέτες Ελληνικού Αμπελώνα σε προσιτές τιμές και χύμα λευκό και κόκκινο σε κανάτα.
  • Οι τηγανητές πατάτες είναι φρέσκες, ελληνικές και κομμένες σε ροδέλες τηγανίζονται σε ελαιόλαδο.

Tα πιάτα «Αλεξάνδρα» έχουν έμπνευση από την μεσογειακή κουζίνα, χρησιμοποιούνται αγνά υλικά, ελληνικής προέλευσης. Τα κρεατικά, φρέσκα από αξιόπιστο ποιοτικό προμηθευτή, ψήνονται στα κάρβουνα. Σερβίρονται Φρέσκα ψάρια ανοιχτής θάλασσας όπως φαγκρί, γλώσσα, σφυρίδα, λυθρίνια.

Ο Χώρος προσφέρεται για Εκδηλώσεις και Επαγγελματικά Γεύματα.

Γάμοι - Βαπτίσεις - Επαγγελματικά Γεύματα

6 ημέρες την εβδομάδα μεσημέρι-βράδυ και την Κυριακή βράδυ που είμαστε κλειστά διατίθεται η αίθουσα αποκλειστικά για μέχρι 130 άτομα.