Πρώτα πιάτα :
- Χορτόσουπα από μαραθόριζα με φρέσκο τυρί κατίκι
- Πράσινη σαλάτα με αποξηραμένα σύκα, καρύδια, κατσικίσια φέτα και σως από σύκα και βαλσάμικο ξύδι (2 ατόμων)
- Χαλούμι στη σχάρα με Κυπριακή πίτα και καρέ φρέσκων λαχανικών
Κυρίως πιάτα :
- Φιλέτο χοιρινό με κρέμα γάλακτος και ροζ πιπέρι. Συνοδεύεται με πουρέ αρωματισμένος από κάρδαμο ή
- Κριθαρότο με γαρίδες ή
- Πέννες Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα, stick κολοκυθιού και λευκή sauce λαχανικών
Επιδόρπιο :
- Σοκολατόπιτα με παγωτό βανίλια ή
- Μήλο ψητόμε σάλτσα γιαουρτιού και Amaretto
Τιμή ανά άτομο 33,00 €